Skip to Content

Diensten

Er zijn meerdere soorten coaching sessies mogelijk vanuit Giv3. Want uiteindelijk is geen enkel mens hetzelfde en zal voor iedereen een specifieke oplossing werken.

Op deze pagina vindt je een overzicht van de diensten die ik lever. Deze diensten en prijzen zijn van toepassing op particuliere klanten. Indien je mij op bedrijfsmatige basis wilt inhuren is dat uiteraard ook mogelijk.
Als je anderen wensen hebt op coaching vlak. Neemt u hiervoor met mij contact op via: info@giv3.nl

Giv3 biedt de volgende soorten diensten aan:

  • Coachingsessie van één uur
  • Coachingsessie in één dagdeel
  • Traject van 3 coachingsessies
  • Traject van 7 coachingsessies
  • Toptraject

Hieronder kun je lezen wat elke coachingdienst inhoudt.
Alle coachingsessies vinden 1 op 1 plaats.


Coachingsessie van één uur

Deze losse coachingsessie kan op manieren ingevuld worden.
1. Een paardencoachsessie.
2. Een coachingsessie, gesprek offline of online. Offline vindt plaats in de natuur.
Bij beide kan er 1 onderwerp behandeld worden en daarover vragen worden gesteld.
Deze investering bedraagt €125


Coachingsessie van één dagdeel

Deze losse coaching sessie bestaat in de basis uit de volgende drie stappen:

  • Introductiegesprek
  • Twee uur wandelen met of zonder het paard/de paarden
  • Evaluatie van de sessie

Tijdens deze sessie bespreken we de onderwerpen die jij hebt aangedragen en zal ik daar handvaten bij aanreiken die je mee kan nemen in jouw dagelijkse leven.
Deze coachingsessie vindt plaats op een unieke locatie, midden in de natuur! Deze investering bedraagt €250


Traject van 3 paardencoachingssessies

Dit traject is bedoeld voor mensen die zelf al wat persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt en die verder de diepte in willen. Je weet dus al welke onderwerpen je wilt behandelen en waar je vragen zitten. Bij iedere paardencoach sessie breng jij zelf een onderwerp in om uit te werken.

Als resultaat krijg je dan antwoord op de vragen die je hebt. Deze vragen zetten we dan samen om in duidelijk geformuleerde doelen. Het idee is dat je daarmee inzicht krijgt met betrekking tot jouw gevoel en persoonlijke blokkades. De paarden zullen jou daarmee helpen en jou nieuwe inzichten geven. Het resultaat hiervan is dat je jouw eigen kracht ervaart en vandaar uit doelgericht stappen gaat zetten. De investering hiervoor is €700.


Traject van 7 paardencoachingsessies.

De traject van 7 sessies worden geplanned over een periode van een half jaar. We stellen aan het begin van een traject een gezamenlijk einddoel en daar werken wij tijdens dit traject steeds meer naar toe. Door kleine doelen te stellen per paardencoachingsessie.

Dit traject is er op gericht dat je patronen gaat herkennen in je leefstijl, doelen gaat stellen en daarop keuzes gaat maken. Hierdoor krijg je meer zelfinzicht, leer je waar je echt energie van krijgt en hoe je jouw gevoel kan volgen. Stap voor stap ga je zelf de leiding nemen in het traject.
Dit zal leiden tot duurzame veranderingen die je leven zullen verbeteren. Met de kennis die je in deze sessies opdoet, leer je jouw eigen ruimte in te nemen en jouw kracht te ontdekken!
Vandaar uit kan jij jouw waarden in gaan zetten in jouw werk en in jouw persoonlijke leven. De investering hiervoor bedraagt €1550.


Het toptraject

Het toptraject is het grootste pakket dat wordt aangeboden door Giv3. Dit pakket bestaat uit 7 paardencoachingssessies en 7 coachingsgesprekken. Dit alles vindt plaats in een half jaar. In dit tijdvak werken we intensief samen en pakken we flink door. Dit traject geldt voor mensen die een stok achter de deur willen en extra hulp kunnen gebruiken in hun persoonlijke ontwikkeltraject.

Aan het begin van dit traject wordt er een eind doel geformuleerd waar jij naartoe wilt gaan werken. Na iedere sessie krijg je van mij informatie waar jij zelf mee aan de slag kan gaan. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingsvragen of oefeningen die je naast onze sessies gaat uitwerken.

Net als bij het traject met 7 sessies is het doel van dit traject om een diepgaand inzicht te krijgen in jezelf en dat te gebruiken in je persoonlijke ontwikkeling. Door de frequentie en vorm van dit traject, zal jouw ontwikkeling ook sneller plaatsvinden. Dit komt mede door de afwisseling van paardencoaching en directe coachingsessies. De investering hiervoor bedraagt €2800.

Website design door: The Imagineering Suite © 2020