Skip to Content

Wat is paardencoaching?

Dat is eigenlijk heel simpel. Het paard gaat jou coachen!

Het paard spiegelt wat er bij jou speelt. En het paard uit dit in non-verbale communicatie. Het is mijn taak om de betekenis daarvan te lezen, te verklaren en naar jouw leven te vertalen. Ieder persoon is uniek en dat zie je in deze coachingsessies ook terug. Een paard reageert op elke persoon anders.

Bij de paardencoaching kunnen diverse onderwerpen naar voren komen. Zoals bijvoorbeeld: de werksituatie, gezondheid, de relaties die je onderhoudt en financiële kwesties.

Maar ook problematiek zoals: Burn-out, depressie, verlies, patronen, gedachten, gevoelens, angsten, familie opstellingen kunnen in deze coaching langskomen.

Paarden zijn van nature kuddedieren. Zij willen weten of jij in balans bent

Omdat ik met deze paarden een sterke band heb en intens met ze samenwerk, kan ik werken als de vertaler tussen dat wat zij laten merken en wat dat kan betekenen voor jou. De ervaring leert echter, dat als mensen zich echt open stellen, ze zelf aan de reacties van de paarden al kunnen zien waar bijvoorbeeld pijnpunten zitten of waar aan gewerkt kan worden.

Tijdens de paardencoaching gaan we doelgericht aan de slag met de punten die tevoorschijn komen. Hierbij kan je denken aan werkpunten zoals: Leren grenzen aangeven en verleggen, eigen ruimte innemen, keuzes maken, doelen bepalen, patronen doorbreken, herkennen van signalen van het lichaam en het leren luisteren naar jouw gevoel.

Door mijn paardencoaching leer je dus ervaren waar jouw echte kracht ligt en hoe je daarmee uitdagingen aan kan gaan!

Website design door: The Imagineering Suite © 2020