fbpx

Skip to Content

Diensten

Wat wil jij? Wat heb jij nodig? Twee vragen waar we tijdens een gratis online kennismakingsgesprek verder op in gaan. Vandaar uit gaan we kijken en voelen wat er echt bij jou past. Op die manier krijgen wij duidelijk welke richting jij op wilt gaan.

Welke diensten biedt Giv3 aan?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Paardencoachingsessie in één dagdeel
  • Traject van 7 paardencoachingsessies
  • Toptraject van 7 paardencoachsessies en 7 coachsessies.
  • Binnenkort ook onlinetrainingen ter beschikking.

Hieronder kun je lezen wat elke coachingdienst inhoudt. Normaal is een coachsessie 1 op 1. Met de paardencoaching heb jij niet 1 maar 3 coaches tot jouw beschikking!

Wil je niet langer wachten?

‘Lotte is een pure, spontane, vrolijke vrouw die weet waar ze over praat en dus ook de kennis bezit om je echt te helpen. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen tegenover mij en anderen tijdens deze sessies. Tijdens deze coachingsessies spiegelt Lotte op een hele fijne wijze.’
Myriam

Gratis kennismakingsgesprek

Belangrijk is het om elkaar beter te leren kennen.
Vooral te kijken of paardencoaching ook voor jou geschikt is.
Daarom vindt van tevoren een gratis online kennismakingsgesprek plaats.
Daarin kan je verschillende vragen stellen, jouw verhaal delen en krijg je alvast wat inspiratie.
Gezamenlijk kijken we ook of het gevoel goed is van beide kanten!
Als dat niet goed is dan heeft het geen zin om de volgende stap te maken.

Je wilt alleen samen verder als je er alles uit kan halen wat er in zit!

Coachingsessie van één dagdeel

Deze losse coaching sessie bestaat in de basis uit de volgende vier stappen:

  • Einddoel bepalen van de wandeling.
  • Uitleg paardencoaching.
  • Twee uur wandelen met een paard.
  • Bepalen van vervolg acties

Tijdens deze sessie ga je stap voor stap met het paard wandelen. Jij gaat leren hoe jij leiding kan nemen over jouw eigen leven. Het paard gaat aan jou laten zien wat daar voor nodig is Je leert angsten te overwinnen, dingen los te laten en jouw grenzen te stellen. Je gaat ervaren welke aandachtspunten er zijn en welke kwaliteiten jij hebt. Daarbij zal ik de non-verbale communicatie vertalen wat het paard aandraagt naar jou toe. Dit bespreekbaar maken als het nodig is.

Deze coachingsessie vindt plaats op een unieke locatie, midden in de natuur!
Deze investering in jezelf bedraagt € 247

In een dagdeel kan je al zoveel bereiken, laat staan als je een traject af neemt met paardencoaching!

Traject van 7 paardencoachingsessies.

De coaching traject bestaat uit: 7 Paardencoachingsessies a 2 uur. 1 op 1 aandacht van zowel het paard als de coach. Midden in de natuur.

Aan het begin van het traject stellen we een gezamenlijk einddoel. Datgene wat jij heel graag wilt bereiken! Tijdens het traject werk je, met begeleiding van een paard en van mij daar naar toe. Dat doen we door kleine doelen te stellen per paardencoachingsessie. Dit traject is er op gericht dat je weer de leiding gaat nemen in jouw eigen leven. Je gaat patronen herkennen in je leefstijl, doelen stellen en daarop keuzes gaan maken. Eigen grenzen stellen en weten wat jij echt zelf wil en vooral niet wil. Angsten overwinnen en leren hoe je dingen los kan gaan laten.

Hierdoor krijg je meer zelfinzicht, leer je waar je echt energie van krijgt en hoe je jouw gevoel kan volgen. Stap voor stap ga je zelf de leiding nemen in het traject. Dit zal leiden tot duurzame veranderingen die je leven zullen verbeteren. Met de kennis die je in deze sessies opdoet, leer je jouw eigen ruimte in te nemen en jouw kracht te ontdekken! Vandaar uit kan jij jouw waarden in gaan zetten in jouw werk en in jouw persoonlijke leven.

Deze investering in jezelf bedraagt €1667.

Het toptraject

1 op 1 coaching
7 paardencoachingsessies a 2 uur.
7 coachsessies a 2 uur
Midden in de natuur.

We werken intensief samen en jij gaat flink door pakken.
Dit traject geldt voor mensen die een stok achter de deur willen en echt ergens voor willen gaan!!

Aan het begin van dit traject wordt er een eind doel geformuleerd waar jij naartoe wilt gaan werken. Dit einddoel wordt in kleinere doelen uitgezet. Na iedere sessie krijg je van mij informatie waar jij zelf mee aan de slag kan gaan. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingsvragen, oefeningen of opdrachten die je naast onze sessies gaat uitwerken.

Je zal worden uitgedaagd om buiten jouw comfortzone te gaan bewegen!

Net als bij het traject met 7 sessies is het doel van dit traject om een diepgaand inzicht te krijgen in jezelf en de leiding te nemen over jouw eigen leven. Door de frequentie en vorm van dit traject, zal jouw persoonlijke ontwikkeling sneller plaatsvinden. Dit komt mede door de afwisseling van paardencoaching en directe coachingsessies. In goed overleg zal er per sessie een foto gemaakt worden, dit als herinnering voor jezelf welke stappen je hebt gemaakt. Dit is echt voor jou zelf!!

Deze investering in jezelf bedraagt €2997.

      
Website design door: The Imagineering Suite © 2021