fbpx

Skip to Content

Over mij

Zoals jullie op deze site kunnen zien, ben ik met veel liefde en positieve energie bezig met mijn paardencoaching en mijn band met mijn twee prachtige paarden. Maar het begon allemaal niet bepaald positief.

Mijn verhaal begon namelijk met een zware tijd. Na het inslapen van mijn paard Iggy heb ik een flinke tijd intens verdriet gehad. Ik was mijn doel kwijt en kwam in een neerwaartse spiraal terecht. Iggy betekende zo veel voor mij, dat het verlies voor mij een te grote klap was. Het gevolg daarvan was een burn-out en een depressie. En dat gebeurde uiteraard met alle randvoorwaarden die daar bij hoorden.

Door de heftigheid van deze periode, leerde ik anders naar mezelf en het leven kijken. Het was tijd om echt te gaan leven, in contact te komen met wie ik in werkelijk ben en daarbij veranderingen aan te brengen in hoe ik dat leven aanpakte.

Dat betekende buiten mijn comfortzone te gaan en grenzen te verleggen. Angsten te overwinnen, gaan geloven in mogelijkheden, loslaten en vooral te leren vertrouwen. Mijn paarden speelde daarin een hele grote rol! Ik kan dan ook zo toegeven dat ik zonder hun hulp nooit was geweest waar ik nu ben en dat ik daarom dat gevoel graag wil overbrengen naar mensen die ook vast zitten in hun gevoel en hun leven.

Met mij groeide de paarden ook! Iedere stap die ik zette, zette zij ook een stap en groeide zij ook!

Over de paarden

Zoals ik eerder al vertelde is de echte grondlegger van GIV3 paardencoaching de merrie Iggy geweest. Iggy heeft twee prachtige dochters op deze aarde gezet en dat zijn Vjenta en Giggy. Dit zijn de paarden waar ik op dit moment mee samenwerk.

Vjenta is een liefdevolle en wijze merrie. Zij is duidelijk in haar communicatie en spiegelt wat de persoon nodig heeft vanuit haar zorgzame aard. Zij reageert op subtiele veranderingen, is hoogsensitief en voelt wat de persoon nodig heeft. Een echt leerpaard op alle vlakken.

Giggy is een eigenwijze en pure merrie. Zij pakt heel snel de energie op en reageert vanuit haar oerinstinct. Bij haar is het belangrijk om duidelijk te zijn en de leiding te nemen. Als zij iets spannend vindt dan is het aan jou om haar moed te geven. Daarbij ook jouw grenzen aan te geven.

     
Website design door: The Imagineering Suite © 2021