fbpx

Skip to Content

Stap voor stap inzicht krijgen in wat voor jou belangrijk is!

Bij de paardencoaching sessies ga jij samen met de paarden en mij uitzoeken wat voor jou echt van belang is. Vooral als je het gevoel hebt de weg kwijt te zijn dan is goed om daar duidelijkheid voor jezelf in te krijgen. Dat uitzoeken gebeurt aan de hand van een aantal basisprincipes. Voordat je daar uitleg over krijgt, is het goed om meer inzicht te krijgen in de paarden en paardencoaching.

Maar wat is paardencoaching dan eigenlijk?

Dat is eigenlijk heel simpel. Het paard gaat jou coachen!

Het paard zal door non-verbale communicatie laten zien welke punten aandacht nodig hebben. De betekenis van die communicatie zal vertaald worden. Een paard reageert op ieder persoon verschillend. Daarom is het een unieke manier van coaching. Je gaat zowel voelen, zien als ervaren hoe het is om dichterbij jezelf te komen en de leiding te nemen! De energie wordt in beweging gebracht.

Dit kan op de onderwerpen: Gezondheid, werk, relaties en financiën. Bij GIV3 paardencoaching ga je vooral kijken naar de onderliggende stukken waardoor bepaalde patronen, overtuigingen, angsten, gevoelens, gedachten, burn-out of depressie zijn ontstaan.

‘Bij Lotte heb ik een wandelcoaching en paardencoaching gehad. Lotte is puur en laat je tijdens de wandelcoaching in de natuur aan het werk gaan. Ze liet mij inzien hoe een mens oplaad in de natuur. De paardencoaching was een cadeautje. Ik wist niet dat een paard een spiegel kon zijn.’
Sandra

Paarden zijn van nature kuddedieren. Zij willen weten of jij in balans bent

Paarden staan dicht bij de natuur en daardoor is hun instinct heel sterk. Ze weten precies wie de leiding kan nemen en wie niet. Dit voelen ze door de energie van de persoon. De ervaring leert, dat als mensen zich echt open stellen, ze zelf aan de reacties van de paarden al kunnen zien en voelen waar hun kwaliteiten liggen of waaraan gewerkt kan worden. Daarbij ook hoe het met hun energie is gesteld! Je hoeft geen eerdere ervaring met paarden te hebben gehad. Je krijgt vooraf uitleg over de paarden, de do’s en dont’s. Zodat alles soepel verloopt. Het allerbelangrijkste is dat jijzelf echt een verandering wil maken en de leiding wil gaan nemen over jouw eigen leven!

Zelfs als je nog nooit dichtbij een paard bent geweest is deze vorm van paardencoaching geschikt voor jou.

De paardencoaching vindt individueel plaats. Dat betekent dat je de volledige aandacht van het paard en de coach hebt. De coachingsessies zijn dus specifiek op jou gericht waardoor jouw onderwerp en inbreng wordt uitgewerkt. Dit alles vindt plaats zonder oordeel en uiteraard in een volledig vertrouwelijke sfeer. Alles wat gedeeld wordt is vertrouwelijk tenzij jij zelf anders hebt aangegeven. Tijdens de coaching wordt jij bewust uit jouw vaste wereld gehaald en je in een nieuwe omgeving gezet. Deze omgeving vindt plaats midden in de natuur met de paarden! De stilte en rust opzoeken. Zonder afleidingen van internet, telefoon en media. Echt in het hier en nu!

Website design door: The Imagineering Suite © 2021