fbpx

Skip to Content

Workshops

Op deze pagina kan je zien welke workshops er worden gegeven vanuit Giv3 en waar die plaatsvinden. Workshops vinden een keer per maand plaats (tenzij anders aangegeven).

Heb jij altijd al leiding willen nemen, maar weet je niet hoe? Ben je er klaar mee om altijd maar angst te ervaren? Wil je graag meer kennis op doen over paardencoaching?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens de workshop krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je met een paard kan wandelen. Waar je op te letten hebt als je met een paard werkt. En welke non-verbale communicatie een paard heeft! Vooral ga je ervaren dat je krachtiger bent dan je misschien wel zou denken!

Dit alles vindt plaats op een hele unieke plek in Nederland. De wandeling is van 14.00- 16.00 uur. In de zomerperiode zal het plaats vinden in de ochtend van 10.00- 12.00 uur. Dit met minimaal 2 personen en maximaal 3 personen.

De investering is 47 euro

Hieronder vind je de workshop data:

Januari en februari is er een winterstop.
Zaterdag 20 maart
Zaterdag 17 april
Zaterdag 15 mei.

In de zomerperiode is de workshop in de ochtend.

Zaterdag 19 juni
Zaterdag 17 juli
Zaterdag 21 augustus.

Data voor september, oktober, november en december volgen nog!


Wat belangrijk is:
Dat je goede, stevige schoenen aan doet. Kleding aanpast aan het weer. Dat je jezelf mee neemt, zoals je bent. Het een natuurgebied is en daar netjes mee om gaat.

De regels met betrekking tot Corona zullen gehanteerd worden.
Maximaal 1,5 meter. Als je ziekteverschijnselen hebt, er contact opgenomen dient te worden en er gekeken zal worden naar een gezamenlijke oplossing. Een aantal dagen voor aanvang zal er contact opgenomen worden over het doorgang van de wandeling met een paard.

Heb je nog vragen?
Mail dan naar info@giv3.nl

De organisatie zal het recht behouden om de wandeling te annuleren.
Hierin zal in goed overleg gekeken worden naar een goede oplossing.

     
Website design door: The Imagineering Suite © 2021