fbpx

Skip to Content

Workshops

In verband met de corona regels is het heel spijtig. Ben ik genoodzaakt om de aankomende events te annuleren tot nader orde. Op het moment dat er weer meer mogelijk is en meer deelnemers toegestaan zijn, dan zullen de workshops weer beschikbaar komen.
Op deze pagina kan je zien welke workshops er worden gegeven vanuit Giv3 en waar die plaatsvinden. Workshops vinden een keer per maand plaats (tenzij anders aangegeven).

Heb jij altijd al leiding willen nemen, maar weet je niet hoe? Ben je er klaar mee om altijd maar angst te ervaren? Wil je graag meer kennis op doen over paardencoaching?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens de workshop krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je met een paard kan wandelen. Waar je op te letten hebt als je met een paard werkt. En welke non-verbale communicatie een paard heeft! Vooral ga je ervaren dat je krachtiger bent dan je misschien wel zou denken!

Dit alles vindt plaats op een hele unieke plek in Nederland. De wandeling is van 14.00- 16.00 uur. In de zomerperiode zal het plaats vinden in de ochtend van 10.00- 12.00 uur. Dit met minimaal 2 personen en maximaal 4 personen.

De investering is 47 euro

Hieronder vind je de workshop data:

Zaterdag 15 mei.

In de zomerperiode is de workshop in de ochtend.

Zaterdag 19 juni
Zaterdag 17 juli
Zaterdag 21 augustus.

Data voor september, oktober, november en december volgen nog!


Wat belangrijk is:
Dat je goede, stevige schoenen aan doet. Kleding aanpast aan het weer. Dat je jezelf mee neemt, zoals je bent. Het is een natuurgebied en daar dien je netjes mee om te gaan.

De regels met betrekking tot Corona zullen gehanteerd worden.
Maximaal 1,5 meter. Als je ziekteverschijnselen hebt, verwacht ik dat er contact opgenomen wordt en dat wij in goed overleg kijken naar een passende oplossing. Een aantal dagen voor aanvang zal er contact opgenomen worden over het doorgang van de wandeling met een paard.

Heb je nog vragen?
Mail dan naar info@giv3.nl

De organisatie zal het recht behouden om de wandeling te annuleren.
In goed overleg zal er dan gekeken worden naar een passende oplossing

     
Website design door: The Imagineering Suite © 2021